Exterieur | Spiegelkappen

Spiegelkappen vervangen?

Heb je genoeg van de af fabriek zijspiegels? Spiegelkappen zijn een kleine subtiele maar sportieve upgrade voor je auto. Met de pasklare spiegelkappen, ook wel spiegelbehuizing genoemd, van Carnamics geef je jouw auto binnen no time een sportieve look. De spiegelbehuizing is een directe vervanging voor de originele spiegelbehuizing. Ook de montage gebeurt daarom op originele wijze door middel van een kliksysteem. Dus NIET de "goedkope" spiegelkap cover die op de bestaande spiegelkap wordt geplakt.

Momenteel hebben we diverse autospecifieke spiegelkappen voor o.a. Audi, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Skoda en Volkswagen. Vrijwel alle spiegelkappen zijn verkrijgbaar in glanzend zwart of carbon-look uitvoering. Voor voornamelijk Audi en Volkswagen zijn de spiegelkappen ook verkrijgbaar in mat chroom. Dit is eigenlijk mat chroom met een zijdeglans afwerking. De spiegelkappen hebben een uitstekende pasvorm en zijn gemaakt van hoge kwaliteit ABS-kunststof, waardoor ze lange tijd meegaan!

Dynamische LED zijspiegel-knipperlichten

Zijn de zijspiegels van jouw auto voorzien van knipperlichten? Dan kun je de zijspiegels in veel gevallen ook voorzien van dynamische LED zijspiegel-knipperlichten. Zo geef je jouw bolide niet alleen een sportieve, maar ook nog eens een moderne look. Weten of we ook zijspiegel-knipperlichten hebben voor jouw auto? Klik dan hier om door te gaan naar de zijspiegel-knipperlichten.

Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Spiegelkappen | Audi | A3 (8P) 2002-2011, A4 (B6,B7) 2003-2008, A6 (C6) 2004-2009 | alu. mat chroom
    Slechts € 149,00

Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren