Interieur | Carbags

CARBAGS Reistassen op maat

Car-Bags | Op maat gemaakte reistassen set | Optimale autospecifieke oplossing.

car bags het probleem

Passen en meten met inladen is niet meer nodig! Met een Carbags op maat gemaakte reistassen set wordt inpakken en inladen voor vakantie, wintersport of zakenreis kinderspel. De sets zijn op maat gemaakt voor de kofferruimte van uw auto. De sets zijn voor meer dan 200 autotypes leverbaar. Doordat de sets op maat ontwikkeld zijn maakt u dus veel optimaler gebruik van uw kofferruimte. 

De meeste sets zijn voorzien van 3 trolleys met telescoopgrip en wieltjes als onderste basislaag. Daarboven op komen meestal 3 reistassen; voorzien van een verstelbare schouderband. U weet dus bij het inpakken precies wat er wel en niet past in uw auto. Super handig en snel op reis!

car bags totale set

  1. Reistassen vol = kofferbak vol. Niet meer wikken en wegen op de oprit, inpakken ompakken of uitpakken. U pakt thuis in zet de tassen direct in de kofferbak: U kunt vertrekken!
  2. Thuis neemt de set niet veel plaats in beslag. Alle tassen zijn opvouwbaar, dus onderin de kast, de zolder of kelder, er is altijd wel een geschikte opbergplek te vinden in huis.
  3. Veiligheid staat voorop: de set is passend voor uw kofferbak. Hierdoor zit de lading vast en stevig op zijn plek, schuiven van de bagage wordt hierdoor tegengegaan, veiliger voor uw bagage en voor uzelf.

Bagagelabels:

Car-Bags.com handige bagage label set

Nog meer orde en netheid: Optioneel is er een baggage label set leverbaar. Zo labelt u snel iedere tas met de gekleurde klittenbandlabels. 

Opvouwbare Carbags reistassen

car bags makkelijk opbergen

Thuis aangekomen vouwt u de set weer gemakkelijk op. Hierdoor neemt de set vele malen minder ruimte in beslag dan conventionele harde koffers. Ze passen zo onder het bed, in- op- of achter de kast. Ook hier dus weer orde en netheid.

Veiligheid

Heeft u weleens een filmpje op YouTube gezien waar een los voorwerp gelanceerd wordt vanaf de hoedenplank bij een aanrijding of noodstop? Losse voorwerpen kunnen hierdoor levensgevaarlijke projectielen worden. Uw bagage is met een Carbags reistassen set optimaal gezekerd en daardoor veiliger dan losse lading!

Kwaliteitsproduct

Elke Car-Bags set is een hoogwaardig product, waarbij aan alle details is gedacht:

  • Elke Car-Bags tas is gemaakt van hoogwaardig en sterk polyester of nylon.
  • Diverse protectoren zorgen voor een duurzame bescherming van de bodem, kwetsbare randen en hoeken van elke tas.
  • Alle ritsen zijn voorzien van ogen, zodat deze afsluitbaar zijn met een klein hangslotje.
  • Elke trolley is voorzien van een handige trekstang en stevige wielen met rubber banden.
  • Elke trolley heeft 2 spanbanden aan de binnenzijde om de inhoud stevig op zijn plaats te houden.
  • Elke handtas heeft handige, verstelbare schouderbanden.

Producten 1-24 van 518

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 518

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren