Wat zijn de verzendkosten?

We bieden vanaf 50,00 Euro gratis verzending aan voor Nederland en Belgie. Tot 50,00 Euro berekenen wij slechts 7,95 Euro aan verzendbijdrage. Wij nemen dus altijd een groot gedeelte van de kosten voor onze rekening. De gratis verzending voor "XXL" producten gaat in vanaf 250 Euro. XXL producten zijn bumpers, pakketten langer dan 2 meter (side skirts, side steps e.d.). XXL producten van 50-250 EUR totale orderwaarde worden verzonden met een bijdrage van 9,95 EURO. Orders tot 50 euro met XXL producten hebben verzendkosten van 35,00 Euro. In de winkelwagen zie je vanzelf of het product in aanmerking komt voor gratis verzending. 

Extra aflevermogelijkheden (betaald)?

Optioneel kan je soms ook kiezen voor verzending met een andere vervoerder dan onze standaard vervoerder DHL. Hiervoor worden wel verzendkosten berekend.

Contant bij aflevering betalen (rembours)?

Momenteel is het niet meer mogelijk om contant bij aflevering te betalen. De vervoerders bereken torenhoge kosten, daarnaast is de administratieve afhandeling aanzienlijk. We bieden als alternatief "betaal na ontvangst" van AfterPay/Riverty aan. 

Meer over Betalingsmogelijkheden

Bereken jullie retourkosten?

Retourneren van je bestelling is niet gratis. Het door ons gekozen model en de aard van de goederen zijn de transportkosten hoger dan bijvoorbeeld bij kleding. De retourkosten betaal je dus zelf. Indien je zelf het pakketje niet kunt versturen via bijvoorbeeld PostNL, dan kunnen wij ook een van onze vervoerders laten afhalen. Ook hier zijn kosten aan verbonden. Deze worden vooraf met u besproken afhankelijk van de aard en de afhaallocatie.

We rekenen alleen retourkosten als jij op eigen initiatief gebruik maakt van je retourrecht. Hebben wij iets verkeerd geleverd dan lossen wij het op, op onze kosten!

Meer over Ruilen en retourneren